Posvet s strokovnjakom

Posvetovalnica s strokovnjakom je brezplačna platforma, ki smo jo ustvarili v Zavodu Atopika. Na njej lahko bolniki z atopijskim dermatitisom, alergijami in astmo ter njihovi svojci dobite nasvete zdravnika, farmacevta in psihologa. 

Preko posvetovalnice se ne morete naročati pri zdravniku. Posvetovalnica s strokovnjakom je neodvisna platforma. 

Z veseljem in hvaležnostjo, vam sporočam da na naši spletni strani trenutno svetujejo:

  • Dermatologinja Olga Točkova, dr. med., vodja otroške ambulante Dermatovenerološke klinike na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Zdravnica Olga Točkova, dr. med., bo na vaša vprašanja odgovarjala predvidoma dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o zdravnici preberete tukaj.
  • Alergolog in pulmolog doc. dr. Vojko Berce, dr. med., namestnik predstojnika Klinike za pediatrijo na Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. Zdravnik doc. dr. Vojko Berce, dr. med., bo na vaša vprašanja odgovarjal predvidoma enkrat mesečno in sicer zadnji konec tedna v mesecu. Vabim vas, da si več o zdravniku preberete tukaj.
  • Dermatologinja Irena Peteln, dr. med., je zaposlena na Oddelku za kožne in spolne bolezni UKC Maribor, kjer se podrobneje ukvarja z alergologijo, flebologijo in otroško dermatologijo. Zdravnica Irena Peteln, dr., med., bo na vaša vprašanja odgovarjala predvidoma enkrat mesečno in sicer prvi konec tedna v mesecu.  Vabim vas, da si več o zdravnici preberete tukaj. 
  • Psihologinja Petra Brne, ki jo že od otroštva spremlja atopijski dermatitis. Bolezen razume tako iz izkustvenega kot tudi strokovnega vidika. Psihologinja Petra Brne bo na vaša vprašanja odgovarjala po potrebi enkrat do dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o psihologinji preberete tukaj.
  • Farmacevtka Katarina Ogrinc, mag. farm., zaposlena v javnem zavodu Celjske lekarne. Na vaša vprašanja bo odgovarjala po potrebi enkrat do dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o farmacevtki preberete tukaj.

Vsem strokovnjakom se iskreno zahvaljujem za podporo in njihovo bogato znanje s področja atopijskega dermatitisa, alergij in astme.

Vprašanja lahko zastavite odrasli bolniki, mladostniki in starši bolnikov tudi anonimno. Upam, da vam bomo skupaj s strokovnjaki pomagali omiliti vašo stisko.

Če imate predloge za izboljšavo spletne svetovalnice nam lahko pišete na tina.mesaric@atopika.org. 

Na vaša vprašanja odgovarjajo

dermatologinja

alergolog in pulmolog

dermatologinja

Svetovanje omogočajo