Search
Close this search box.

Splošni pogoji

Nahajate se na spletnih straneh Zavoda Atopika, zavoda za izobraževanje, svetovanje in podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom Maribor (v nadaljevanju: zavod). Z uporabo vsebin na spletni strani zavoda potrjujete, da ste prebrali in razumeli splošne pogoje ter da se z njimi strinjate.

Vse pravice uporabe spletnih strani na domeni Atopika.org so pridržane.

Splošne določbe

Vsebine na spletni strani Atopika.org so informativne narave. V ta namen se trudimo ustvarjati kvalitetne vsebine, ki bodo koristne in uporabne za bolnike z atopijskim dermatitisom. Vsebine temeljijo na najnovejših znanstvenih člankih.

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran in njene vsebine na lastno odgovornost.

Zavod lahko sproti spreminja, dodaja ali odstrani vsebine na spletnih straneh in ne prevzema odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

Zavod si pridržuje pravico do vseh sprememb, povezanih z izobraževanji, delavnicami in podporno skupino, in ne prevzema odgovornosti za posledice takšnih sprememb.

Varstvo osebnih podatkov

Zavod varuje osebne podatke obiskovalcev spletne strani, obiskovalcev izobraževanj, delavnic in podporne skupine. Osebni podatki se zbirajo in obdelujejo izključno za namen, za katerega so zbrani, in se ne posredujejo tretjim osebam.

Skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) z označbo »DA« pri kontaktnih obrazcih, prostovoljno dajete izrecno (1) privolitev, da lahko Zavod Atopika, Maribor kot upravljavec osebne podatke zbira za namene a) spremljanja, vrednotenja, preverjanja in zagotavljanja informacij o atopijskem dermatitisu, b) za namene, da vas po e-pošti ali telefonu obvešča o drugih seminarjih, dogodkih in aktivnostih s področja delovanja Zavoda Atopika, Maribor, in (2) izjavo, da ste seznanjeni, da lahko kadarkoli zahtevate dostop do svojih osebnih podatkov, popravek ali izbris svojih osebnih podatkov ali omejitev obdelave osebnih podatkov, in da imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov, da smete soglasje kadarkoli preklicati z obvestilom po elektronski pošti in tako, da sladite navodilom na odjavni strani, povezava do katere je tudi del vsakega poslanega sporočila, in da smete pri Informacijskem pooblaščencu vložiti pritožbo.

Avtorske pravice

Besedilo, grafični elementi in grafična podoba, ki so objavljeni na domeni Atopika.org, so izključno v lasti zavoda in so s tem tudi avtorsko zaščiteni. Kopiranje in objavljanje vsebine, delno ali v celoti, je prepovedano, razen v primeru uporabe za nekomercialne namene, ob pravilnem citiranju in s soglasjem direktorja zavoda.