Aplikacija NALA

Danes vas želim seznaniti z zanimivo priložnostjo: začeli smo sodelovati z organizacijo NALA, ki razvija digitalno orodje za bolnike z atopijskim dermatitisom. Organizacija bi potrebovala prostovoljce, ki bi jim pomagali pri nadaljnjih izboljšavah aplikacije za pametne telefone. V zameno za vašo pomoč boste aplikacijo NALA prejeli brezplačno in jo boste lahko uporabljali za boljši nadzor nad vašim atopijskim dermatitisom. Če nam uspe zbrati 10 prostovoljcev bodo aplikacijo dobili zastonj vsi naši člani.

Kaj je aplikacija NALA?

Pobudnika za razvoj aplikacije sta Jerry (ki se je kot otrok in najstnik z atopijskim dermatitisom boril 12 let) in Spencer (čigar sin prav tako trpi za atopijskim dermatitisom). Skupaj želita bojevnikom z atopijskim dermatitisom ponuditi znanstveno podprto pomoč pri soočanju z boleznijo.

Iz tega razloga trenutno razvijata mobilno aplikacijo, ki bo močno skrajšala čas, ki mine od postavitve diagnoze atopijskega dermatitisa pa do izboljšanja kožnega stanja.

 

Kaj vam lahko aplikacija, razvita s pomočjo umetne inteligence prinese?

  • Dostop do izobraževalnih vsebin za holistično zdravljenje atopijskega dermatitisa. Znanstveno podprte izobraževalne vsebine bodo podane v obliki kratkih videoposnetkov z nasveti  zdravstvenih strokovnjakov.
  • Priporočila za nego, ki je prilagojena vašemu atopijskemu dermatitisu. Dobili boste vam prikrojena priporočila, kaj lahko in česa ne smete početi, da boste lahko vzdrževali zdravje vaše kože.
  • Možnost kreiranja 8 strani dolgega PDF poročila o zdravstvenem stanju vaše kože, ki ga boste lahko delili z vašim zdravnikom.

Organizacija NALA in Zavod Atopika bosta tako sodelovala pri ključnih izboljšavah aplikacije za bolnike z atopijski dermatitisom, vendar bosta to lahko storila le z vašo pomočjo.

Iz tega razloga bi z veseljem organizirala pogovore z 10 bolniki z atopijskim dermatitisom ter na ta način pridobila informacije, ki so nepogrešljive za razvoj aplikacije. S tem bi vam omogočila, da s svojim mnenjem tudi sami prispevate k boljši prihodnosti za bolnike z atopijskim dermatitisom – in si prislužite brezplačen dostop do aplikacije NALA, ko bo ta na voljo uporabnikom.

Če bi se nam radi pridružili, stopite v stik z Mathieujem (mathieu@nala.care), ki se bo z vami dogovoril o nadaljnjem sodelovanju. Pogovori z bolniki lahko potekajo v naslednjih jezikih: angleščini, španščini, francoščini, filipinščini, madžarščini in nemščini.

Z veseljem pričakujemo vaš nepogrešljiv prispevek!