Search
Close this search box.

Zavod Atopika deluje v javnem interesu

V Zavodu Atopika z veseljem sporočamo, da smo prejeli odločbo s katero so nam podelili status delovanja v javnem interesu.

Kot veste, v Zavodu Atopika nimamo članarine in je naše delovanje v celoti brezplačno. Vabimo vas, da nam donirate del dohodnine, ki jo sicer plačate državi. Del vaše dohodnine nam bo pomagal pri kritju stroškov in razširitvi ter obogatitvi naših programov. 

Slovenska zakonodaja vam torej omogoča, da del dohodnine ki jo plačujete državi, namenite bolnikom z atopijskim dermatitisom – našemu in vašemu Zavodu Atopika. Če se za donacijo dohodnine ne odločite, se vaša dohodnina vrne v proračun Republike Slovenije.

Kako to naredite?  Najprej vpišite podatke v spodnji obrazec. 

Podatki, ki jih boste vpisali v obrazec, se ne shranjujejo. Ko izpolnite obrazec, sistem podatke pošlje na strežnik, kjer ustvari PDF in vam ga vrne, ne da bi ob tem shranil vaše podatke ali PDF datoteko.

Obvestilo lahko preprosto natisnete, podpišete ter svojo odločitev sporočite na finančni urad – do konca meseca MAJA. Obrazec lahko pošljete tudi nam in ga mi posredujemo na pristojni finančni urad. Obrazec nam lahko pošljete na: 

ZAVOD ATOPIKA

STANTETOVA 12

2000 MARIBOR

Vaše dejanje vas nič ne stane, a ima za nas (posledično tudi za vas) pomemben učinek. 

Zahvaljujemo se za vašo podporo.