Posvet z zdravnikom

Posvetovalnica s strokovnjakom je brezplačna platforma, ki smo jo ustvarili v Zavodu Atopika. Na njej lahko bolniki z atopijskim dermatitisom, alergijami in astmo ter njihovi svojci dobite nasvete zdravnikov in podporo psihologa.

Z veseljem in hvaležnostjo, vam sporočam da na naši spletni strani trenutno svetujejo:

  • Dermatologinja Olga Točkova, dr. med., vodja otroške ambulante Dermatovenerološke klinike na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana. Zdravnica Olga Točkova, dr. med., bo na vaša vprašanja odgovarjala predvidoma dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o zdravnici preberete tukaj.
  • Alergolog in pulmolog doc. dr. Vojko Berce, dr. med., namestnik predstojnika Klinike za pediatrijo na Univerzitetnem kliničnem centru Maribor. Zdravnik doc. dr. Vojko Berce, dr. med., bo na vaša vprašanja odgovarjal predvidoma enkrat mesečno in sicer zadnji konec tedna v mesecu. Vabim vas, da si več o zdravniku preberete tukaj.
  • Psihologinja Petra Brne, ki jo že od otroštva spremlja atopijski dermatitis. Bolezen razume tako iz izkustvenega kot tudi strokovnega vidika. Psihologinja Petra Brne bo na vaša vprašanja odgovarjala po potrebi enkrat do dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o psihologinji preberete tukaj.
  • Farmacevtka Katarina Ogrinc, mag. farm., zaposlena v javnem zavodu Celjske lekarne. Na vaša vprašanja bo odgovarjala po potrebi enkrat do dvakrat mesečno. Vabim vas, da si več o farmacevtki preberete tukaj.

Vsem strokovnjakom se iskreno zahvaljujem za podporo in njihovo bogato znanje s področja atopijskega dermatitisa, alergij in astme.

Vprašanja lahko zastavite odrasli bolniki, mladostniki in starši bolnikov, tudi v anonimni obliki. Upam, da vam bomo skupaj s strokovnjaki pomagali omiliti vašo stisko.

Na vaša vprašanja odgovarjajo

dermatologinja

alergolog in pulmolog

Svetovanje omogočajo