Search
Close this search box.

Poseben dogodek v Živalskem vrtu z Zavodom Atopika!

Veselimo se, da vam lahko sporočimo, da bo Zavod Atopika organiziral izjemno doživetje v Živalskem vrtu Ljubljana v soboto, 29. junija. Vabimo vse družine, ki se soočajo z izzivi atopičnega dermatitisa, da se nam pridružite na tem posebnem dogodku, namenjenem ozaveščanju in medsebojnemu povezovanju. Atopijski dermatitis je resna bolezen, ki prizadene mnoge družine, zato je izjemnega pomena, da se med seboj podpremo in si nudimo vzajemno razumevanje

Atopijski dermatitis in prizadete družine v živalskem vrtu

 Zavod Atopika bo vsem prijavljenim družinam zagotovil brezplačne vstopnice za otroke ter vsaj enega odraslega na družino, ob tem pa se bomo potrudili pokriti tudi karto druge odrasle osebe. Naš cilj je ustvariti prijetno in vključujoče okolje, kjer  se bodo naši otroci igrali ter se sporostili. 

Naj otroci spoznajo, da niso sami!

V družbi drugih družin, ki se soočajo z enakimi izzivi, bodo otroci lahko spoznali, da niso sami in da obstaja skupnost, ki jih razume. To je edinstvena priložnost, da se med seboj povežemo, si izmenjamo izkušnje in vzpostavimo trajne prijateljstva, kar je izjemno pomembno tako za otroke kot za starše v boju s to boleznijo.

Program dogodka je zasnovan tako, da bo zabaven in poučen hkrati. Ob 9. uri se bomo zbrali pred vhodom v živalski vrt, kjer bomo skupaj napihnili balone in se fotografirali – pridružil se nam bo tudi naš uradni fotograf, da bomo lahko ujeli te nepozabne trenutke. Otroci bodo ob tem prejeli tudi posebna darilca, nato pa nas čaka enourno vodenje in spoznavanje plazilcev.  

Za prijave in dodatne informacije se obrnite na nas preko e-pošte na tina.mesaric@atopika.org ali preko zasebnega sporočila na naši Facebook strani.

Ne zamudite te čudovite priložnosti za druženje, učenje in zabavo v edinstvenem okolju Živalskega vrta Ljubljana. Veselimo se srečanja z vami!

Več fotografij iz našega zadnjega obiska živalskega vrta pa si lahko ogledate tukaj.